manicure


Scroll down

DÉ manicure VAN GRONINGEN.

Voor je  gezicht moet je in de spiegel kijken; maar om de voordelen van een manicure te ervaren moet je gewoon naar beneden kijken naar je handen.  Een goede manicure toont dat je aandacht hebt voor detail en  is de basis van elke vrouw die er verzorgd uit wil zien. "Ik geloof in manicures... Ik denk dat gelukkige vrouwen de mooiste vrouwen zijn " dit zei Audrey Hepburn eens over het feit dat een perfect gepolijste nagel je direct meer chique laat voelen en meer vertrouwen geeft.

Wij nodigen je dan ook uit om eens langs te komen in onze schoonheidssalon waar je je overgeeft aan onze nagelstylisten voor mooie en duurzame nagels. Tenslotte, jouw handen zijn ons visitekaartje.

De manicure behandeling bestaat uit een complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen. Zo modelleren wij je nagels en verzorgen je handen door serum en nagelriemolie en sluiten af met een verzorgende handcreme. 

Je kunt kiezen uit:

*       Basis manicurebehandeling
*       Complete manicurebehandeling
*       De Luxe manicurebehandeling


Mocht je meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan online of bel  ons via 050-3133650 voor een afspraak op het tijdstip dat voor jou het beste past. In onze gezellige zaak voel je je gegarandeerd meteen thuis. Je vindt ons in het centrum van Groningen. Wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar, en er zijn heel wat parkeerplaatsen vlakbij in de buurt (parkeergarage Westerhaven).

                                                                                 

 

PRIJSLIJST nagelstudio

Soak-Off gellak - €35,00

Verwijderen Soak-Off gellak - €17,50

Kleur of glitters - €5,00 / nagel

Basis manicurebehandeling - €17,50

Complete manicurebehandeling - €22,50

De Luxe manicurebehandeling - €29,50

Aanbieding.

Manicure & nagellak
Manicure & nagellak
Manicure & nagellak
Manicure & nagellak

AFSPAAK MAKEN.

Gemakkelijk en snel 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok