herensalon Tuinenga

Scroll down

WELKOM BIJ DÉ HERENKAPPER VAN GRONINGEN.

Kapsalon Tuinenga is al meer dan 70 jaar actief op het gebied van haarmode en haarverzorging en een begrip onder de “stadjers” en studenten door de ongedwongen en relaxte sfeer. Toch tref je geen verouderde salon. Knippen en stylen gebeurt volgens de laatste trends en technieken. Ons team, met ervaren kappers voor heren, volgt op regelmatige basis cursussen om de allernieuwste kapseltrends te kennen, ook wat kapsels voor mannen betreft. Klassiek of trendy, elk kapsel wordt professioneel geknipt en gekapt. Ook kinderen zijn bij ons welkom, daar maken we nét zo veel werk van als van een volwassene. 


Wij bieden je een volledige service op gebied van haarverzorging en zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe haarstyling-technieken en kapseltrends zoals op dit moment de fringe, de disheveled look en de undercut. En mocht je nog iets langer willen nagenieten, dan kun je bij ons na het knippen nog een ontspannende  gelaatsbehandeling nemen.  Succes verzekerd!

Mocht je meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan online of bel  ons via 050-3133650. We knippen voornamelijk zonder afspraak. Het kan dus voorkomen dat je even moet wachten, maar in onze gezellige zaak voel je je gegarandeerd meteen thuis. Je vindt ons in het centrum van Groningen. Wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar, en er zijn heel wat parkeerplaatsen vlakbij in de buurt (parkeergarage Westerhaven).

 

PRIJSLIJST HERENSALON

Knippen (zonder afspraak) - € 17,50

Baard knippen (zonder afspraak) - € 7,50

Scheren (incl. nabehandeling met producten van Proraso) - € 14,50

Jaarkaart knippen - € 160,00

Pedicure (30 min.) - € 25,00

Reinigende facial (30 min.) - € 25,00

Uitgebreide facial (60 min.) - € 45,00

Ontspannende massage nek/schouders (30 min.) - € 35,00

Ontharen door middel van Body Sugaring: Gedeelte rug (schouders of onderrug) - € 29,50

Gehele rug - € 45,00

Borst of buik - € 29,50

Borst en buik - € 45,00

Aanbieding.